Crufie Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Sūdzība par administratoru Tavs In_Game username: Scott Tavs In_Game Vārds_Uzvārds: Lopez Administrācijas biedra username: HueraGaming Ko tieši ir pārkāpis administrācijas biedrs?: iedevis AJail par to ko nesmu izdarijis un logfilos nav nakada rp. Kā tavuprāt mums būtu jāsoda administrācijas biedrs?: -admin spejas jo mani draugi ari sastapas ar problemam ar šo adminu. Pierādījumi par pārkāpumu: Papildus informācija: Ka redzams ss nekada rp nebija tadad tas bija DM bez iemesla 2 reizes pec kartas un personas kas dmoja bij Quinn Ross un Ricardo Huan Lopez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huera_Gaming Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Kā lūdzu? Tu varbūt pats saproti ko tie termini nozīmē? DeathMatch, Gun Fear un Chicken Run. Vari izskaidrot kāpēc vicoji apkārt, kad uz tevi tēmēja ar bisi? Un DM bija pirms tam, tur sīkāk ir situācijas autoram. Pēc tam, kā pats vari redzēts iekš loga, es tev PM rakstīju, kuru tu ignorēji. Līdz ar to arī tāds sods. Ja netici man, tad droši vari uzjautāt gan EasyRo, gan Dawito, viņi visu situāciju redzēja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crufie Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 Pirmkart viņi mixoja un saka šaut pirmie neko nesakot IC bet tu žurka neredzejot neko panem un ieliek ajail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huera_Gaming Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 7 minūtes atpakaļ, Crufie said: Pirmkart viņi mixoja un saka šaut pirmie neko nesakot IC bet tu žurka neredzejot neko panem un ieliek ajail. 1. Valodu lūdzu, ja negribam vēl pasēdēt par AA. 2. Lūdzu iemet pilnu Logfailu no visas situācijas, ieskaitot sākumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawitos Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Pilnībā piekrītu Huerai, čalis dauzija mani kad tēmēju, skraidija apkārt, un neizrādija nekādas bailes pret to ka tēmēju ar ieroci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crufie Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crufie Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 Vini kauko stastija ooc suduz basicly Green Zone tur jau bloķet ir aizliegts un plus es nesmu necik iesaistits viņi to stastija manam draugam kurš bija Paint Spray un kapec viņi saka šaut man kas neko0 nebij izdarijis un pec atdzimšanas aizgaju pi auto lai to savaktu bet te atkal mani nodemoja meginaju sakontaktet administratorus bet neviens neskatijas un beigas uzrodas kads kas iedo a jail par to kamani nosava 2 reizes un es meginaju aiztavet sevi jo nekada rp ka vins dabu shotgun vai deagle nebij ceru ka abiem bus dissaarm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAF Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 22 stundas atpakaļ, Crufie said: Pirmkart viņi mixoja un saka šaut pirmie neko nesakot IC bet tu žurka neredzejot neko panem un ieliek ajail. Pirmkārt pievaldi savus pirkstus Cieņa veido cieņu, ar šādu attieksmi vari darīt ko citu. Otrkārt, tev paprasija, pilnu LOGFILE, nevis kaut kādu SS no tā. Treškārt, izskatās, ka tu galīgi ignorē to, ka ir uzpeldējusi papildus informācija, par CR un GF. Secinājumi - Pilnu logfile studijā, like legit logfaila failu, nevis SS, vai tēma grāvī. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts