MadYoga Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Tātad Sveiki Mani Sauc Valts , taču ir arī otrs vārds Alvis , Tātad Alvis Valts , taču labāk patīk ja sauc par Valtu . Esmu 20.gadus vecs. Dzīvoju es Jelgavā , esmu mehāniķis strādāju , brīvajos laikos pievēršos tādām spēlēm kā MTA Roleplay , CsGo , Cs 1.6 un pa retam uzspēlēju League Of Legends. Ar roleplay aizraujos jau kādus 5.gadus. Patīk atveidot lomu spēli ar cilvēkiem kuriem ir liela interese. Varbūt esat kādreiz satikuši kādā citā komunā vai spēlēs zem nickname MadYoga. Apmeklēju florbola , volejbola treniņus. Esmu atvērts un komunukabls cilvēks. 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadrYy Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Sveiks, Valt! Mazliet prasījās garāka sasveicināšanās! Veiksmi! 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Prieks Tevi redzēt Mūsu lokā ! šeit Tu noteikti sastapsi pašus interesantākos un talantīgākos biedrus. See you around bruh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauricc Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Sveiks,pazīstams tips,cerams uz palikšanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts