Mauzers Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Pēc manām domām serverī prioritāte ir exterieri nevis interjeri. Izsakiet savu viedokli. Neesmu nekāds lielais mapotājs. Baznīca + iepirkšanās centrs,parkings [ japielabo bus ] Spoiler MARKET MĀLS Spoiler LSPD Spoiler Cietums Spoiler LS parks Spoiler Ganton Spoiler Pielabots pizza stack un ceļi [ serverī esošās barjeras pie krustojumiem. ] Spoiler Banka Spoiler Slimnīca un parks pie slimnīcas. Spoiler EAST LS iecirknis šerifu. Spoiler Ivans, Danno, District76 and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steezijs Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Sis ir neparspejami , dievinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted July 5, 2020 Author Share Posted July 5, 2020 LSAK lai mazinātu lagus ir izveidotas garāžas,kurās tiktu liktas mašīnas,respektīvi nebūtu 10 fps ka šobrīd LSAK atvērtajās garāžās. Konfiscētos auto var iestumt vai tos ieteleportētu administrācija. K.A.C.C uzrakstu var pārtaisīt par L.S.A.K Izsoles nnotiktu 1 bildē. Būtu interesantāk skatīties ja nezinātu,kādi auto stāv garāžā. Spoiler Ivans and Danno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deffender Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 Neaizraujies ar laternām/gaismas objektiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted July 7, 2020 Author Share Posted July 7, 2020 31 minūtes atpakaļ, Deffender said: Neaizraujies ar laternām/gaismas objektiem Nu vienmēr lieko var padzēst ārā. Protams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deffender Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 10 stundas atpakaļ, cracked said: Šis ir 21. Gadsimts, LA ir vienas vienīgas laternas :DDDDD Un ne visiem ir 21. gs datori, kam pavilks esošie gaismas objekti, kas tā jau kliedz, ka ir zems FPS. + laternas FPS nolaiž vēl zemāku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted July 7, 2020 Author Share Posted July 7, 2020 7 minūtes atpakaļ, Deffender said: Un ne visiem ir 21. gs datori, kam pavilks esošie gaismas objekti, kas tā jau kliedz, ka ir zems FPS. + laternas FPS nolaiž vēl zemāku. Nu laternu ievietošana. Dažos pēdējos mappingos. Bija veids kā tika aizstāts kāds cits gaismas objekts. Dotajā brīdī mappinga exterior gandrīz vai nav. Ir salikti parastie objekti. Bet labāk būtu ja serverī būtu labs mappings. Kas būtu samērā sabalansēts un labi izskatītos. Visi mappingi ir no def GTA San objektiem. Tāpēc nav īpaši lielas iespējas izvēlēties kur un ko likt. Galvenokārt esmu tikai iesācējs mappinga veidošanā. Šie ir mani pirmie mappingi. Tāpēc šī informācija būs noderīga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deffender Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 On 2020.07.7. at 23:50, Mauzers said: Nu laternu ievietošana. Dažos pēdējos mappingos. Bija veids kā tika aizstāts kāds cits gaismas objekts. Dotajā brīdī mappinga exterior gandrīz vai nav. Ir salikti parastie objekti. Bet labāk būtu ja serverī būtu labs mappings. Kas būtu samērā sabalansēts un labi izskatītos. Visi mappingi ir no def GTA San objektiem. Tāpēc nav īpaši lielas iespējas izvēlēties kur un ko likt. Galvenokārt esmu tikai iesācējs mappinga veidošanā. Šie ir mani pirmie mappingi. Tāpēc šī informācija būs noderīga.. Nē, tieši šīs dažas laternas sver daudz, ja noliksi 10 žogus pēc kārtas, tas svērs daudz mazāk nekā tavas laternas. Serveris ir vairāk balstīts uz interior mapingiem, nevis exterior. Labs exterior maping arī ir tikai 5-10 objektu skaitā. Visu pilsētu var atdzīvināt ar dažiem krēsliem, un ko tādu, nav jāpārmapo veselas ēkas un to apkārtne. Nu es mapoju jau no 2015 tāpēc zinu daudz ko, arī šī servera mapping izstrādē esmu praktiski es vien, ja tu esi jaunajā MAP team, tad sāc strādāt ar esošiem, izņem nevajadzīgos mappingus, nevis veido jaunus. Kad ir sakārtoti līdzšinējie tad vari ķerties pie jaunu mappingu izveides ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted July 9, 2020 Author Share Posted July 9, 2020 2 stundas atpakaļ, Deffender said: Nē, tieši šīs dažas laternas sver daudz, ja noliksi 10 žogus pēc kārtas, tas svērs daudz mazāk nekā tavas laternas. Serveris ir vairāk balstīts uz interior mapingiem, nevis exterior. Labs exterior maping arī ir tikai 5-10 objektu skaitā. Visu pilsētu var atdzīvināt ar dažiem krēsliem, un ko tādu, nav jāpārmapo veselas ēkas un to apkārtne. Nu es mapoju jau no 2015 tāpēc zinu daudz ko, arī šī servera mapping izstrādē esmu praktiski es vien, ja tu esi jaunajā MAP team, tad sāc strādāt ar esošiem, izņem nevajadzīgos mappingus, nevis veido jaunus. Kad ir sakārtoti līdzšinējie tad vari ķerties pie jaunu mappingu izveides ! Nē. Es vienkārši izveidoju mappingus intereses pēc. Galvenokārt lai redzētu ko par to domā citi. Ja pameģinātu kādu izveidot. Es nevarētu neko izdarīt ar serverī esošajiem mappingiem, jo man nav viņiem piekļuves un iespēju, mappingus rediģēt. Tāpēc izveidoju mappingus, lai parādītu savu viedokli, kā dažām vietām , vajadzētu izskatīties. Pēc manām domām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvizits Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Man cepī. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 Motelis/Parkings. Gribēju jaukt nost IGS,bet IGS vieta nav ko likt. 1.Dzēsts objekts. Minimāls objektu skaits mappinga. Spoiler Dawitos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 IGS pārcelts,IGS vietā veikals. Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted July 22, 2020 Author Share Posted July 22, 2020 Cietums ārpus LS Spoiler Ivans and 𝟵𝕭𝖔𝖟 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauzers Posted July 24, 2020 Author Share Posted July 24, 2020 On 2020.07.22. at 21:45, Mauzers said: Cietums ārpus LS Atklāt slēpto saturu Pievienotas gaismas uz torņiem. Market pie ammo nation uzlabota iela un blakus esošā ēka. 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 and District76 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts