Lynxon Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Nu ko, sveiki visiem! Dažs jau mani zin no veciem laikiem, dažs nē, tāpēc domāju sasveicināties no jauna. Mans vārds ir Voldemārs. Ļoti populāra iesauka, kas man tiek dota pirmo reiz iepazīstoties, ir "Voldemorts"(kāds brīnums, ne?). Esmu 3D dizainers, modelētājs. Esmu aizrautīgs "geimeris" lol. Spēlēju CS:GO, Black Ops 4, Battlefield 5, Star Citizen, EVE Online, Conquerors Blade, Kerbal Space Program un vēl dažas. Ja kāds vēlās ko uzspēlēt kopā, rakstiet. Pats esmu no Rīgas, precīzāk, no Rīgas centra. Tur dzīvoju jau 3 gadus. Diezgan bieži mainu dzīves vietu, so ja nu sadomā mani apciemot, nebrīnies, ka neēsmu vairāk uz vietas. Patīk ik pa laikam pasportot. Lielākoties - Veikoju, Kaitoju, nirstu, lecu no klintīm u.c ūdens sporti. Patīk arī ceļot. Drīz jau vairāk nevarēšu nosaukt vietu uz zemes, kur nebūtu bijis. Tomēr mans mīļākais ceļojums bija uz Mačū Pikčū, Perū. Nosaukšu vēl dažus hobijus(iespējams atradīšu līdziniekus ) - gonkošana ar kuteri, makšķerēšana, medības, un daži citi. Tā jau itkā, pa lielam, viss par mani. Ja tev rodas kādi jautājumi par mani, vai par to ko daru, droši raksti. Tiekās ielās, Voldemārs yostu, 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘, MadrYy and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadrYy Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Sveiks, Voldemār! Jā, Peru valsts vispār interesanta un ar savu vēsturi. Bet nu cerams, ka vismaz šeit paliksi uz ilgāku laiku un nepārcelsies! Veiksmi! 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘, Lauricc and Lynxon 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauricc Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Sveiks,interesanti palasīt,veiksmi. Lynxon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yostu Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Profesionālis tajā ko dara, inzein darbi tev. Garantēju, ka atradīsi šeit jaunus draugus un pavadīsi labi laiku, kā arī saņemsi labu atbalstu personīgi no manas puses, ja tas būs nepieciešams. Hai. Lynxon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deffender Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 - Pazīstu tevi ļoti īsu brīdi, bet tas ar ko nodarbojies, atstāj lielu iespaidu un varu droši teikt, ka tev rokas aug no pareizās vietas . - Tiešām cilvēks ar kuru ir vērts parunāt un protams uzticēt lietas, jo ja ko iesāk, vienmēr noved līdz galam. Lynxon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Hei Māksliniek Ja runā ,ka cilvēkus ceļā uz panākumiem pavada 1% talanta un 99% ieguldītā darba, tad Tev mans Draugs piemīt šajā procenta talantā spējas ieguldīt ar pilnu aizrautību 99% darba sevī un lietas ko dari! Šādu cilvēku ir retums, tapēc man ir paties prieks , ka Mums radās iespēja iepazīties. Lynxon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Sveiks Voldža, prieks to ka savus darbus, savu laiku, un savas spējas attīsti šeit, lomu spēlē. Paldies Tev, un veiksmīgi. Smaidiņš no manis ;3 Lynxon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts