Kapurins Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Lieguma apelācija Tavs lietotājvārds: Kapurins Tavs sērijas numurs: Iedošu PM Administrācijas locekļa lietotājvārds: HAF Liegumas saņemšanas datums/laiks: Ja nemaldos tieši vakar uz vakara pusi Lieguma saņemšanas iemesls: Atvainojos, bet tas kad nemākat izņemt no LSAK tableīties, kuras pus serveris bīja bugojis, bet vai tad ko es ar viņam izdarīju pārdevu, devu citiem? nē, un ļoti šaubos kad tur vispar ir iemesls Banot. Komentāri:@HAF Vis ko varu pateikt, tu esi ļoti pievīelis mani, un vel vēlies lai mainu savu atieksi pret tevi, ja nēsi mainījis savu pret mani, ar kuru iesāki, un ļoti ļoti šaubos kad esi pelnījis savu pakāpi ieks administrācijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huera_Gaming Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Sveiks, Kāpuriņ! Ar nožēlu jāpaziņo, ka liegums netiks priekšlaicīgi noņemts. Tas, ka ir iespēja izmantot sistēmas kļūdas, nenozīmē, ka tās ir jāizmanto. Tēma slēgta. Ar cieņu, Vadītāja @ppemka izpildījumā Administrātors @Huera_Gaming 19.06.2020. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts