Karims Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Sūdzība par administratoru Tavs In_Game username: Karims Tavs In_Game Vārds_Uzvārds: Petery Smity Administrācijas biedra username: Michael Rodriguez Ko tieši ir pārkāpis administrācijas biedrs?: Mani ieslodzija jaila pa neparko uz visu muzu Kā tavuprāt mums būtu jāsoda administrācijas biedrs?: Nosviest no adminastrtora amata nos Pierādījumi par pārkāpumu: Un es biju nopelnijis naudu un vins domaja kad nelegai dabujis Papildus informācija: Es izeju ara no speles un es pec 2h ienaku ieksa un es sesu jaila uz visu muzu pa neparko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steezijs Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Sveiks, draugs, tev 1 kārt , visi pateikt kad rp nav tas labākais, un kā dienas laikā var sakrāt 3M, ja man 1mil prasīja mēnesi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demons Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Sveiks! Situācija ir atrisināta, pats jau biji pie daudzām lietām vainīgs un par to arī attiecīgi vainīgās personas tika sodītas. TC! Danno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts