Lauricc Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Par mani Mani sauc Lauris! Esmu 17 gadus vecs. Dzīvoju dziļos laukos.Studēju Valmieras Tehnikumā,par mehatroniķi,varbūt tas dažam ir svešs jēdziens,tāpēc paskaidrošu jums to: Mehatroniķis ir viss saistīts ar elektroniku,mehāniku,un kanalizācijām.Esmu ļoti komunikabls ,droši ja kādam ir jautājumi vienmēr esmu atvērts visiem jautājumiem. Hobijs Protams,kā visiem man arī ir hobiji,esmu aktīvs sportists,pašlaik skolu apvienoju ar furbolu,trenējos pie valmieras u18, 2reiz nedēļā. Pārsvarā nodarbojos ar gandrīz visiem sporta veidiem,kas ir iespējams latvijā ,brivajā laikā ar čomiem uzspēlējam basīti,strītu vai vienkārši pamētajam bumbu,kā arī beach volejbolu daudz spēlēju,bet tas ,protams,vasaras periodā. MTA:RP Spēlēju mta 2 gadus ,protams, ar pauzēm. Esmu attēlojis lomas spēli tikai divos latvijas serveros ,un ceru šis serveris nebūs,tas saucamais ""Mēnešnieks"" nāku no blakus projekta ,protams, šeit ir pazīstami cilvēki ar ko esmu adminējis ,un kas zina manas vājās vietas ,tiku līdz senior adminu,aizgāju no blakus projekta,tikai viena iemesla dēļ , owneris slikts, veiksmi visiem! Snapchat- lau-ris13 Instrgram- _lauriszz_ Discord- Lauriszz#8868 Eska and 𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Hei Lauri, lapni gaidīts Lomuspēle Klubā, projekts ir uz palikšanu , cerams arī Tu "See you around .." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGShark Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Sveiks Lauri,prieks tevi šeit redzēt! Tiksimies serverī! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozmit Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Esi jau zināms, itkā lādzīgs cilvēks, bet viegli iespaidojams, kā rezultātā bieži vien huiņu sadari. Sveiks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadrYy Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Sveiks, Lauri! Interesanta sasveicināšanās. Būs kaut kad jāuzspēlē pludmales volejbols. Veiksmi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝟵𝕭𝖔𝖟 Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 cau sikais, macies no kludam un viss bus safe, veiksmigi Lauricc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Sveiks Lauri, lomu spēle noteikti nebūs " mēnešnieks " jo vismaz līdz šim brīdim komuna administrācija mēģina maksimāli daudz veltīt laiku projekta attīstībai un sniegt projektam iekš spēles jaunu un citā līmenī attīstītu lomuspēles attīstīšanas platformu. Ja īsi un konkrēti teikt, nekas labs nenotiek pa dažām dienām, un atslēga un panākumiem - pacietība. Veiksmi Laurīt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts