Karims Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 ~ Personālā Informācija - Vārds: Petery - Uzvārds: Smity - Dzimums: Virietis - Personas Kods: - Dzīves vieta: Ganton, Grove iela 65 - Nacionalitāte: Amerikans - Talruņa nummurs: 795460 ~ Vakances / Vispārīgā Informācija - Iepriekšējās darba vietas: Picerija. - Jūsu pieredze šajā amatā: Nau tadas. - Izglītības iestādes: Vidusskola. - Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: Pa atruma parkapsanu un nepaklasanas policistiem. - Uz kādu amatu pretendējat? Konficetaju. ~ Dokomentu Pārbaude - Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?:Jā - Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: NĒ ~ Motivācijas Dati - Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: ES esmu uzticams darbinieks - Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi: ) Es gribetu stradat saja amata lai butu man laps darbs un es busu uzticams es kad panemsu auto lidzekli tas tad bus vesals ari darba auto ar kuru es sradasu pa auto konvicetaju bez buktem darba auto ~ Personas Paraksts Paraksts: Smity ~ OOC Informācija - Vārds: Petery - Vecums: 57 - SS no /history: Nau - SS no /stats: Nau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts