Charger Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 (edited) Los Santos Būvvalde Personīgā informācija · Vārds : Archer · Uzvārds : Quartez · Jūsu dzimums : Vīrietis · Vecums : 28 · Tālruņa numurs : 508049 · Dzīves vieta : Los Santos, Idlewood Mason iela 10 · Jūsu iepriekšējā/s darba vieta/s : Serviss ''Kingsmoor'' Izglītība · Vai jums ir pamata izglītība : Jā · Vai jums ir vidējā izglītība : Jā · Vai jums ir augstākā izglītība : Jā · Vai jums ir bakalaura grāds : Nē · Vai jums ir maģistra grāds : Nē Darba pieredze · Amats uz kuru pretendējat : Celtnieks · Vai ir bijusi iepriekšēja pieredze (Ja, jā kurā vieta un cik ilgi) : Kā jau vīrietis es esmu pat savu māju remontējis un labojis, bet darbā kā celtnieks es neesmu strādnieks. Man ir pieredze labojot savu māju, labojot to es iemācījos daudz būtiskas lietas, kas celtniekam būtu jāzina. Man ļoti iepatikās šāda veida darbs un es vēlos iestāties darbā, kur man par to maksā. Sodāmība · Vai esat kādreiz sodīts (( Iemesls )) : Jā, divas reizes. Pirmajā reizē par mukšanu no policijas un otrā reizē par ātruma pārkāpšanu. Apliecības · Vai jums ir derīga Los Santos pilsētas B kategorijas vadītāja apliecība : Jā · Vai jums ir kādas citas apliecības ((nav obligāti)) : Nē ((OOC)) · Vecums : 14 · Cik ilgi spēsiet pavadīt laiku serverī : Kamēr man ir karantīna 12h dienā · SS no /history Spoiler Edited March 26, 2020 by Olbiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olbiss Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Sveicināti A.Quartez Vēlos jums paziņots, kad tiekat pieņemts un pasludināts uz nākamo kārtu, kas ir intervija, ar jums sazināsies būvvaldes priekšniecība pa norādīto tālruni. Ar cieņu Los Santos Būvvaldes Vadītāja Vietnieks Jae Barrett 26.03.2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts