Wize Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Čau visiem. Gribēju nedaudz iepazīstināt ar sevi, kā jau šeit ir pieņemts arī to darīt. Tātad esmu Kurts, man ir 20 gadi un es dzīvoju nelielā pilsētā. Brīvajā laikā nodarbojos daudz ar sportu. Savos 16 aizgāju sportot, kad biju normāli apvēlies kā virtulis. Sapratu, ka kaut kas ir jāsāk mainīt. Savā ziņā tas mani diezgan labi norūdija, jo bija smags pirmais gads, kamēr pirmo svara tauku slāni nodzinu. Laikam ejot, sāku studēt arpus savas pilsētas Rīgā, tālākās gaitas ko darīšu nākotnē vēlāk noteikti būs pieejamas, kad tas sāksies. Negribas pārāk ātri ko teikt, kamēr viss nav noticis. Esmu aktīvs, komunikabls, draudzīgs cilvēks, bet arī ar saviem velniem. Esmu šeit arī, lai vadītu spēles uzraugus, ar viņiem komunicētu, rūdītu uz darbu un attiecīgi stiprinātu attieksmi par jeb kuru dzīves lietu. Jo, ja Tev ir spēja komunicēt - Tu dzīvē vari sasniegt diezgan daudz. Brīvajā laikā protu arī pievērsties projektam, runāt un saprast cilvēku vēlmes. Manās interesēs ir pavadīt labi laiku šeit, iepazīstot daudz jaunu un inteliģentu cilvēku ar kuriem var kopistiski strādāt. Mācības ir viena no lietām, kas man šobrīd aizņem daudz laiku. Veidoju diplomdarbu un ar to saskaros katru dienu, digitāli. Ārpus spēlēm un ikdienas rutīnu es arī boksēju jau četrus gadus. Iepriekš to darīju nopietnāk, šobrīd tīri tikai priekš sevis. Laika īsti vairs nav, bet patīk un interesē tāpat. Baigi nevēlos iespringt daudz dažādos sīkās lietās tāpēc esmu gatavs jeb kuru uzklausīt, ar jeb kuru iesaistīties sarunās un tiekamies serverī. Sandic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandic Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Sveiks! Prieks redzēt, tiekās serverī! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Sveiks Kurt Sveicināts mūsu sastāvā cerams uz palikšanu. novēlu veiksmi un izturību un galvenokārt labi pavadīt brīvo laiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krejums Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 sveiks, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristians Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Sveiks Kurt, novēlu tev labu veselību , veiksmi un nepamet mūs, paldies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathNote Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Ayo sveiks iekš klubiņā! Patīkami redzēt visiem saiet kopā, zinkā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts