adolfslv Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Mehāniķa spēju pieprasījums Iekš tēla informācija Tēla vārds uzvārds :Richard Nex Tēla iepriekšējā darba vieta:69WorkShop Atsauce uz tēla dzīvesstāstu(nav obligāts): Personāža tālākā attīstība pēc mehāniķa spēju iegūšanas?(Ko darīsi? 40 vārdi/minimum); es tiku iekšā Fujiwar's Mehāniķu serviss organizācija, pašlaik tur ir tikai 2 mehāniķi, es censtos šo servisu padarīt par labāgo ar darbiem un rezultātiem :) Atsauce uz uzņēmuma/firmas tēmu:Fujiwar's Mehāniķu Serviss Ārpus tēla informācija: Ārpus tēla informācija Vecums:15 Ekrānšāviņš(SS) ar tēla /stats, Jūsu UCP un /history:es nevaru uztaisīt ss, varu ingame parādīt visu :( Ekrānšāviņš(SS) no pašreizējās frakcijas(F3) kurā atrodās Jūsu tēls:es nevaru uztaisīt ss, varu ingame parādīt visu :( Kāpēc tieši Jums būtu jāsniedz mehāniķa spējas iekš tēla?:lai varētu šo mazo garāžīņu pataisīt par labāgo mehāniķu servissu Los Santosā, un pakāpeniski iegūt labākas garāžas :) Īsi un detalizēti aprakstiet, kā Jūs veiksiet vieglā automobīļa tukšās riepas maiņu: /do uzmestu aci uz tukšo riepu /me lēnām pieietu pie tās /me me no zemes satvertu dankretu /me pamestu to apakšā zem sliekšņa /me paceltu to gaisā /me no zemes satvertu tirkšķi /me pieliktu pie riepas un sāktu skrūvēt vaļā /me atskrūvētu visas skrūves /me no zemes satvertu rokā rezerves riepu /me pieliktu to klāt /me ar tirkšķi sāktu skrūvēt ciet skrūves /do Apskatītos uz riepu /me no zemes paņemtu kompresoru un pieliktu pie riepas /me uzpraustu galu virsu uz riepas ventīla /me uzpiestu pogu un laistu iekšā gaisu /me noņemtu nost kompresoru /me nolaistu lēnam dankretu lejā un noliktu malā /do pēc 25 min riepa nomainīta Vai Jūs piekrītat ievērot iekš tēla un arī mehāniķa spēju noteikumus, un pārkāpjot tos tikt sodītam ar ajail?(piekrītu/nepiekrītu): Piekrītu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marquez Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Sveiks @adolfslv , izskatot tavu pieprasījumu uz mehāniķa spējām, Esmu izlēmis to NORAIDĪT. Nākamo pieprasījumu vari rakstīt pēc nedēļas sākot no 24.03.2020 Ar cieņu foruma moderators/tehniķis un spēles uzraugs @.sonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts