Lakys Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 (edited) Es vēlētos zināt jūsu domas par šo visu :) Pasaulē nu jau visiem zināms lipīgais vīruss(COVID-19). Protams ir traka situācija visā pasaulē un tas mums ir kaut kas jauns. Tiešām žēl cilvēku kas cieš dēļ tā visa un slimo, bet tagad saucamā ''karantīna'' Latvijā ir bezjēdzīga . Ir diezgan stūlbi, ka cilvēkiem dod laiku lai izolētos no tā visa un samazinātu risku saslimšanai, bet tomēr visi iet uz lielveikaliem un izmanto iespēju pavadīt laiku ārpus mājām . Viss tas tracis ka cilvēki skrien uz veikaliem un izpērk griķus,rīsus,cukuru u.t.t un tualetes papīrus. Nejau Latvijā ir bads vai krīze vai arī kāds vēdervīruss, lai izpirktu tualetes papīrus kaudzēm . Personīgi es nestresoju un saglabāju mieru, jo no mājas tagad sanāk iziet reti, tad man nav riska saslimt . Nenovēlu kādam saslimt un ēdat ķiplokus šo visu vajag nedaudz arī paņemt kā mazu joku .. Veiksmi visiem attālinātās mācībās ! Droši atstājiet savas domas/pieredzi apakšā es vēlos zināt kāds ir jūsu redzējums uz to :) Edited March 23, 2020 by Lakys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daring Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 37 minūtes atpakaļ, Lakys said: tagad saucamā ''karantīna'' Latvijā ir bezjēdzīga Skolniekiem prieks. Lomuspeleclub vismaz ir cilvēki katru dienu, jo visi sēž mājās. Kā mans sencīts teica, citēju; '' Saslims vairāki, sēdēsim kā mērkaķi mājās ''. un es pieļauju domu, kad tā arī notiks, drīzumā. Nav daudz palicis , tūlīt vēl saslims, cilvēki nesaprot, ja ir karantīns - sēdi mājās, bez iemesliem neej laukā no mājas, uz veikaliem pa vakariem tikai. Nav nekā nopietna manuprāt, no mušas izpūš ziloni. Lakys 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olbiss Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Ir safe Mācīšanās palika vieglāka vismaz manai skolai Lakys 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banis Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 viss šis ir pārāk daudz safabricēts no mēdiju puses. Lakys 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinchaaa Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Attālinātas mācības uz profesionālajām skolām , manuprāt, nedarbojas vai arī darbojas tikai uz dažiem cilvēkiem. Domāju, ka šis vīruss ietekmēs ļoti daudz gan izglītības sistēmu, gan ekonomiku. Es labprātīgāk dotos uz skolu. ;) Lakys 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Pats kā mediķis varu pateikt vienu - cilvēki ir sagājuši diezgan konkrētā sūdā no visa šī vīrusa. Pats COVID19 bija atklāts jau 60smitajos gados, vai ap to laiku - precizi čista neatceros. Un neskatoties uz to ka toreiz tas bija reāli nevainīgs vīrus, neliecinot par kādu epidēmijai lidzīgu figņu. Corona virusam ir 40 veidi, tāpēc visiem vienādi viņi čista nav, un nevar būt. Cilvēkus kuriem COVIDs ir reāli bīstams ir - veciem cilvēkiem ar hroniskām slimībām un bērniem kuru imunitāte vēl nav tik stipra kā pieaugušajiem. Personigi šo visu uztveru ar mierīgu prātu, un dodos ārpus mājas kā vienmēr to darijis biju, protams neapmeklēju nekādas super publiskas vietas vai uz rīgu nevizinos. Bet kinda galvenais ieturēt savu higienu, dzīvot veselīgi un neblandīties visu laiku bezjēgā. LU macīties attālināti diezgan besīgi, jo legit jamācās visu laiku, lekcijas jau neviens neatcēla xD Lakys and 1delph1n 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danex Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 ekonomika sabruka, -2 miljardi, nezinu, iespejams darbu manu ari driz aizvers, kreditmaksatajiem atljauts nemaksat. Lakys 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts