LSSD Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) PĀRCELŠANĀS PROGRAMMA Jums ir tiesības pārcelties no LSPD uz LSSD ,ja; LSPD jums ir vismaz Policijas Virsnieks II pakāpe. Jums ir sertifikāts par Los Santos Policijas Departamenta Akadēmijas pabeigšanu. Jums ir nepieciešamas autovadītāja tiesības. Kādā pakāpē,tiksiet uzņemts?; Sazinoties ar LSPD pārstāvniecību,mēs noskaidrosim jūsu labākās un sliktākās īpašības. Respektīvi mēs izsniegsim jums pakāpi,pēc jūsu pakāpes LSPD un pārējiem datiem. Jums tiks izsniegta lielāka pakāpe ,par Šerifa palīga praktikants( Deputy Sheriff on trainee ) Jums būs jāiegūst sertifikāts - " Los Santos Šerifa Departamenta pārcelšanas programmas sekmīga testu nokārtošana." Nosaukumam jābūt [TRANSFER] Vārds Uzvārds _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ LOS SANTOS ŠERIFA DEPARTAMENTA PĀRCELŠANĀS PROGRAMMA I.INFORMĀCIJA PAR IESNIEDZĒJU. Vārds: Uzvārds: Gadi: Telefona numurs: Dzimums: Tautība: Dzīvesvietas adrese: Izglītība: II.PAPILDUS INFORMĀCIJA Iemesls kāpēc vēlaties pārcelties uz citu Departamentu?: Los Santos Policijas Departamenta amats?: Kāpēc mums būtu jāpārceļ no Los Santos Policijas Departamenta uz Šerifa Departamentu?: Pastāstiet par sevi [ 50.vārdi minimums]: (( III.OOC INFORMĀCIJA )) Vārds: Gadi: Vai jums ir strādājošs mikrafons? Vai jums ir piekļuve pie TS3-TeamSpeak 3 ?; Vai jums ir bijusi OOC sodāmība serverī?; Ja jā norādiet katru pārkāpumu; Kāda ir jūsu pieredze LSPD,vai citos Departamentos: Novērtējat savas spējas,vai jūs spēsiet pildīt LSSD frakcijas galvenās prasības: Uzņemti screenshot,vai citi pierādījumi,par to ka esat bijis Los Santos Policijas Departamentā: Es, Uzvārds Vārds, apstiprinu un apstiprinu to, ka viss šajā apgalvojumā ir patiess un šajā apgalvojumā nav ne viena maldīga teikuma. Es, Uzvārds Vārds, apliecinu arī to, ka iesniegums bija aizpildīts ar mani bez svešas palīdzības un bez psihiska vai fiziska spiediena no citu cilvēku puses. Es, Uzvārds Vārds, saprotu, ka nepatiesa informācija šajā pieteikumā var būt par iemeslu pieteikuma noraidīšanai. Vai jūs apzināties un piekrītat iepriekšminētajiem? Datums; [ GGGG.MM.DD ] Edited March 20, 2020 by ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts