Megiii Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) BACKHOME aplikācija. I.INFORMĀCIJA PAR IESNIEDZĒJU. Vārds: Ruth Uzvārds:Midred Gadi: 28 Telefona numurs: Dzimums: Sieviete Tautība: Amerikāniete Dzīvesvietas adrese: Los Santos II.PAPILDUS INFORMĀCIJA Iemesls kāpēc pametāt Departamentu? Štata samazināšanas dēļ Kāpēc jūs vēlaties atjaunoties amatā? Jo uz doto brīdi šerifa departiments ir atvērts Kāpēc mums būtu jāatjauno jūs amatā?: Tāpēc, ka esmu ieguvusi labas iemaņas un salīdzinoši labs darba stāžs Pastāstiet par sevi [ 50.vārdi minimums]: Pašreiz esmu nestrādājoša, iepriekš strādāju šerifa departimentā, kad aizvēra to ciet, devos uz Los Santos policijas departimenta strādāt, sāku no virsnieka pakāpes, beidzu ar seržanta pakāpi. Mainījās priekšniecība un tāpēc nācās pamest departimentu. Tagad esmu pozitīvi noskaņoti atgriezties šerifa departimentā un uzņemties atbildību, pasargāt iedzīvotājus, sekot līdzi jauninājumiem. (( III.OOC INFORMĀCIJA )) Vārds: Megija Gadi: 20 Vai jums ir strādājošs mikrafons? Jā Vai jums ir piekļuve pie TS3-TeamSpeak 3 ?; Jā Vai jums ir bijusi OOC sodāmība serverī?; Nē Ja jā norādiet katru pārkāpumu; Kāda ir jūsu pieredze LSPD,vai citos Departamentos: RPoju LSPD līdz to pārņēma pašreizējais līderis Novērtējat savas spējas,vai jūs spēsiet pildīt LSSD frakcijas galvenās prasības: Esmu bijusi LSSD frakcijā, neskaidrības nav bijušas Es, Ruth Midred, apstiprinu un apstiprinu to, ka viss šajā apgalvojumā ir patiess un šajā apgalvojumā nav ne viena maldīga teikuma. Es,Ruth Midred, apliecinu arī to, ka iesniegums bija aizpildīts ar mani bez svešas palīdzības un bez psihiska vai fiziska spiediena no citu cilvēku puses. Es, Ruth Midred, saprotu, ka nepatiesa informācija šajā pieteikumā var būt par iemeslu pieteikuma noraidīšanai. Vai jūs apzināties un piekrītat iepriekšminētajiem? Jā Datums; [ 20.03.2020. ] Edited March 20, 2020 by ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSSD Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Labvakar cien. Ruth. Atjaunošanās amatā pieprasījums tika izskatīts un akceptēts. Jums tiks nosūtītās tālākas norādes.Tālākās norādes tiks nodotas jums pa jūsu telefona numuru.Kā arī paldies par izrādīto interesi un vēlmi atjaunoties amatā. Ar cieņu Los Santos Šerifa Departaments Apmācību Birojs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts