banis Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) BACKHOME aplikācija. I.INFORMĀCIJA PAR IESNIEDZĒJU. Vārds: Larry Uzvārds: Gubs Gadi: 30 Telefona numurs: 780784 Dzimums: Vīrietis Tautība: Amerikānietis Dzīvesvietas adrese: Giggles Iela. II.PAPILDUS INFORMĀCIJA Iemesls kāpēc pametāt Departamentu? Departaments aizvērās un tāpēc pazaudēju darbu. Kāpēc jūs vēlaties atjaunoties amatā? Vēlos palīdzēt ar kopējiem spēkiem apturēt noziedzības līmenī Los Santos Apgabalā, vēlos atkal iet pāri visam grūtajam, lai nonāktu pie sekmīga rezultāta. Kāpēc mums būtu jāatjauno jūs amatā?: Jo vēlos uzturēt kārtību Los Santos Apgabalā, vēlos palīdzēt ar visu, kas man tiks dots. Pastāstiet par sevi [ 50.vārdi minimums]: Es esmu Larry Gubs, mana pieredze ir pietiekama, lai spētu uzturēt labas attiecības ar biedriem un apmācīt jaunos šerifa palīgus. (( III.OOC INFORMĀCIJA )) Vārds: Sandis Gadi: 14 Vai jums ir strādājošs mikrafons? Jā Vai jums ir piekļuve pie TS3-TeamSpeak 3 ?; Jā Vai jums ir bijusi OOC sodāmība serverī?; Nē Ja jā norādiet katru pārkāpumu; Kāda ir jūsu pieredze LSPD,vai citos Departamentos: Liela Novērtējat savas spējas,vai jūs spēsiet pildīt LSSD frakcijas galvenās prasības: Spēšu Es, Gubs Larry, apstiprinu un apstiprinu to, ka viss šajā apgalvojumā ir patiess un šajā apgalvojumā nav ne viena maldīga teikuma. Es, Gubs Larry, apliecinu arī to, ka iesniegums bija aizpildīts ar mani bez svešas palīdzības un bez psihiska vai fiziska spiediena no citu cilvēku puses. Es, Gubs Larry, saprotu, ka nepatiesa informācija šajā pieteikumā var būt par iemeslu pieteikuma noraidīšanai. Vai jūs apzināties un piekrītat iepriekšminētajiem? Jā Datums; 2020.03.20 Edited March 20, 2020 by ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSSD Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Labvakar cien. Larry. Atjaunošanās amatā pieprasījums tika izskatīts un akceptēts. Jums tiks nosūtītās tālākas norādes.Tālākās norādes tiks nodotas jums pa jūsu telefona numuru.Kā arī paldies par izrādīto interesi un vēlmi atjaunoties amatā. Ar cieņu Los Santos Šerifa Departaments Apmācību Birojs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts