LSSD Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) I. PERSONĀLA INFORMĀCIJA Vārds: Mike Uzvārds: Woodie Dzimums: Vīrieties Vecums: 24.gadi Tautība: Amerikānis Pilsēta: Los Santos Štats: San Andreas Dzīvesvietas adrese: Los Santos , Jefferson iela,māja Nr.2 Tālruņa numurs: 242123 Izglītība: Vidējā izglītība Izglītības iestādes nosaukums: Los Santos Vidusskola; II. MEDICĪNISKĀ PALĪDZĪBA Slimības: N/a Alerģijas: N/A Pieņemtie preparāti: N/A III. VALODAS UN LICENCES Vai varat brīvi sazināties angļu valodā?; Jā Jums pieder dažādas valodas, izņemot angļu valodu?; Nē Vai jums ir transportlīdzekļu apliecības?; Jā Ja jā, kādas transportlīdzekļu apliecības jums ir?; Autovadītāja tiesības un motocikla vadīšanas tiesības. Vai Jūsu vadītāja apliecība kādreiz bijusi atņemta?; Nav bijusi atņemta. Jums ir citas licences?: Nav. IV. DARBA GRĀMATA UN SODĀMĪBA Uzņēmuma nosaukums, kurā strādājāt: N/A Darbības raksturi: N/A Atlaišanas iemesli: N/A Amati, ko esat ieņēmis: N/A Vai jums ir sodāmība?; Nav Ja jā, norādiet izdarīto pārkāpumu raksturu un saņemto sodu: Nav V. VIENOŠANĀS Es, Woodie Mike, apstiprinu un apstiprinu to, ka viss šajā apgalvojumā ir patiess un šajā apgalvojumā nav ne viena maldīga teikuma. Es, Woodie Mike, apliecinu arī to, ka iesniegums bija aizpildīts ar mani bez svešas palīdzības un bez psihiska vai fiziska spiediena no citu cilvēku puses. Es,Woodie Mike, saprotu, ka nepatiesa informācija šajā pieteikumā var būt par iemeslu pieteikuma noraidīšanai. Vai jūs apzināties un piekrītat iepriekšminētajiem? Apzinos. Datums; [ 2020.03.20 ] (( VI OOC Sadaļa )) Vārds:Jānis Gadi:13 Vai jums ir strādājošs mikrafons?; Ir Vai jums ir piekļuve pie Discord ? ; Ir Vai jums ir piekļuve pie TS3-TeamSpeak3 ?; Ir Vai jums ir bijusi OOC sodāmība serverī?; Nav Ja jā norādiet katru pārkāpumu; Edited March 20, 2020 by ???? Daring and Justice 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts