Krejums Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) Sveiki. Es nāku no Samp , agrāk arī erpoju MTA Kic* un Pla*har*. Bet tad aizgāju projām no viņiem jo tur kaut kādi lowakis ,kas no RP nesaprot tāpat kā blusa no matimātikas. Es esmu 16 gadus vecs, drīz jau paliks 17, esmu smieklīgs ,spēju sasmīdināt tautu un vienmēr esmu mierīgs. Par šo serveri es uzzināju no Roxbyy vidakiem. Sākumā man likās ka te tautas ir maz ,bet kad es ieraudzīju to skaitli ,manas acis bīja bumbas lielumā.. Tiešam prieks bija redzēt tik lielu skaitli. Šodien ir mana pirmā diena serverī un nebūs arī pēdēja. Šeit RP līmens ir ahujenīs... . Tas arī viss. Nu ko , tiekamies IG.. :)) Edited March 21, 2020 by Krejums Kristians and ̶t̶e̶o̶y̶ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppemka Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Sveiks krējum novelu tev jauki pavadīt laiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankists Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Sveiks krējum lai veicās gribu redzēt kā erposi mta nevis kā tu erpoji sampa :D Bet gl. Krejums 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristians Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Wow, wow, wow... Kas pa sejām, mums te... , okey, veiksmi iekš Klubiņa bratuk, necel sūdus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnihocCavityZ Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Ar pievienošanos un novēlu veiksmi, kā arī pozitīvi baudāmu atmosfēru! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts