ecY Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) Baltais čalis no UK(ķipa CJ prototips in RL) pastāstīja par šito visu un sapratu, ka vismaz jānāk uz forumu paekspertot,. Kaut vai, kā jau video dzirdams "Too bad Acey ain't in charge no more." Nu labi, pietiekami esmu makaronus uz ausīm karinājis. Sveiki visiem pazīstamajiem un ne tik pazīstamajiem. Esmu Edgars, 23 gadi. Meklēju...., pag pag, nu jau kā ss.com iepazīšanās sludinājumā. Nedomāju, ka ir jēga stāstīt par savu lomu spēles pieredzi, bet esmu aptuveni 95% pārliecināts, ka serverī atveidošu kādu meksikāni vai kolumbieti un zāģēšu galvas nost policistiem ar cerību, ka nesēdēšu visu atlikušo dzīvi ajailā par CS. RL nekas nav mainījies.. Mānu sevi biznesā, daudz ēdu cepumus un daudz ekspertoju. Paralēli dedzinu uzēstās kalorijas hokejā un piektdienu vakaros dodos peļņā uz pokera turnīriem klātienē.. Vispār jau pareizāk būtu teikt, pazaudēt pāris eiro dēļ savas sliktās spēles... Laikam pietiks. Peace out niggas Edited September 11, 2019 by ecY Mirrors., Eska, Ozzie and 2 others 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fushion Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 2 stundas atpakaļ, ecY said: Nedomāju, ka ir jēga stāstīt par savu lomu spēles pieredzi, bet esmu aptuveni 95% pārliecināts, ka serverī atveidošu kādu meksikāni vai kolumbieti un zāģēšu galvas nost policistiem ar cerību, ka nesēdēšu visu atlikušo dzīvi ajailā par CS. Tu šeit par IC vai OOC jau runā? čauuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝕱𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙𝖊𝖗𝖘 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Priecājos dzirdēt , ka šosezon startēsi nelegālajās, tas neapšaubāmi pacels latinju nelegālo frakciju aprindas. GL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OracleOP Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Baltais čalis no UK(ķipa CJ prototips in RL) tiekamies tiesā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts