Valchhaaa Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Tavs lietotājvārds:Valchhaaa Tava tēla vārds: Cameron Tavare Kļūdas detalizēts apraksts: Man pieder F3 un ik stundu vai ik pa 2 stundām rāda ka man ir pienākuši nodokļi kuri nekad arī tā nav ienākuši uz mana bankas konta. kā arī vēlos piebilst to kad u auto Noaukuma ir kļūda,jo 2013 gada mercedes aks ir iekš spēles nav tik vecs,šis jau ir jaunāks modelis kurš ir apmēram 2015 gada/2016.gada , kā arī mercedes ori'hināli nenāk ar 2.1l motoru kurš nemaz nepastāv ražojot mercedes,mercedes nāk ar stock 2.0 motoru vai 3.0 motoru Paldies. Vizuālie pierādījumi: Gozmit and Kristians 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mangalis Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Sveiks! Atvainojos par ilgo gaidīšanu, būtu bijis forši, ja būtu parādījis kādu screenshotu, bet nu pašlaik vienīgais, ko tavā gadījumā varēju iedomāties bija jau zināmais bugs, ka uzrādīja kāda cita spēlētāja nodokli, nevis tava paša. Šie nodokļi parādās, ja ir iegādāts kāds bizness. Visticamāk, tev naudu klāt skaitīja, tomēr ne to, ko parādīja ekrānā. Pašlaik esmu sataisījis, lai katram kuram pieder bizness, rādītos viņa paša pārmaksātie nodokļi. Taču, ja esi pārliecināts, ka Tev tajā laikā nekādu biznesu nopirktu nebija, vari droši atbildēt uz šo topicu, un skatīsimies tālāk. Topicu atstāju vaļā vēl uz 24h, pēc kā tas tiks aizslēgts. @Valchhaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valchhaaa Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 6 stundas atpakaļ, Mangalis said: Sveiks! Atvainojos par ilgo gaidīšanu, būtu bijis forši, ja būtu parādījis kādu screenshotu, bet nu pašlaik vienīgais, ko tavā gadījumā varēju iedomāties bija jau zināmais bugs, ka uzrādīja kāda cita spēlētāja nodokli, nevis tava paša. Šie nodokļi parādās, ja ir iegādāts kāds bizness. Visticamāk, tev naudu klāt skaitīja, tomēr ne to, ko parādīja ekrānā. Pašlaik esmu sataisījis, lai katram kuram pieder bizness, rādītos viņa paša pārmaksātie nodokļi. Taču, ja esi pārliecināts, ka Tev tajā laikā nekādu biznesu nopirktu nebija, vari droši atbildēt uz šo topicu, un skatīsimies tālāk. Topicu atstāju vaļā vēl uz 24h, pēc kā tas tiks aizslēgts. @Valchhaaa Sveiks! Biznessi man bija,bija nopirktas vairākas ēkas,automašīnas utt. Bet man pilnīgi neko neskaitīja iekšā,varbūt kādu retu dienu pa tiem 20 dollāriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mangalis Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Sveiks, šādi pārmaksātie nodokļi tiek maksāti tikai par interjeriem, kuru tips ir bizness. Par transportiem un interjeriem, kuru tips ir māja, garāža etc, Tev šos nodokļus pavisam noteikti nemaksāja. Tomēr, vai vari pārbaudīt, ka šie nodokļi tik tiešām vēl joprojām tev tiek rādīti, un tavā bankas kontā netiek ieskaitīti? @Valchhaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts