Kreicis Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 - Personālā informācija Pilns vārds un uzvārds - Jordan Wisquke Dzimums - Vīrietis Dzimšanas datums - 12.03.1977 Dzimšanas vieta - Los Santos Vai Jūs esat San Andreas iedzīvotājs? - Jā! Deklarētā dzīvesvieta - Las Colinas Avenue 11, Los Santos, San AndreasKontaktinformācija - 732509Kādas licences/apliecības jūs esat ieguvis? - B kategorijas vadītāja apliecībaVai jūs esat ieguvis kādus sertifikātus? - Krāsošanas sertifikāts 2019Iepriekšējā darba pieredze (Lūgums iekļaut darba vietu, amatu, darba devēju un tā kontaktinformāciju) - N/A - Motivācijas vēstule Jordan Wisqukw Jefferson, Las Colinas Avenue #11 Los Santos,LS - 03982 Ē-pasts: [email protected] Telefona nr: 732509 Sveicināti! Atsaucoties uz jūsu pieejamo informāciju mājaslapā, vēlos izvirzīt savu kandidatūru Los Santos Policija Departamentā. Esmu motivēts, zinošs un jauns vīrietis. Šis darbs man nozīmē ļoti daudz, jo godīgi un apzinīgi pildot savus Policijas Departamenta pienākumus, es spētu garantēt drošību gan apkārt esošajiem iedzīvotājiem, gan arī pats sev. Es esmu ļoti atjautīgs un fiziski spēcīgs vīrietis. Šīs divas īpašības man visnotaļ ļaus noķert gan noziedzniekus, gan korona slimniekus, liedzot tiem jebkādu saskarsmi ar tuvumā esošajiem iedzīvotājiem. Pēc horoskopa esmu darbaholiķis, kas pieprasa no manis pilnu atdevi it visā, ko daru. Ja man tiks dots kāds konkrēts uzdevums, centīšos to pildīt pēc iespējas pareizāk, veicot loģiskus lēmumus, kas nodrošinātu mazāku postijumu Policijas departamentam un civiliedzīvotājiem kopumā. Ar cieņu, JWisqqe, Jordan Wisquke 18.03.2020 - Out-Of-Character informācija In-Game UCP: Andis619 Vai esat kādreiz atveidojis lomuspēli policijas organizācijā? (Jā/Nē): Jā!/stats ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/SCwrdwj/history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/SCwrdwj Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunwinds Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS Jūsu CV tiek NORAIDĪTS, jo tas nepārliecināja rekrutēšanas un apmācības divīziju. Cieņā,Los Santos Policijas Departamenta rekrutēšanas un apmācības divīzijas vadība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts