TheRealBrutalD Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Ieejot main foruma lapā , kurās ir redzamas visas foruma sadaļas ievēroju ka tās ik pa laikam nomainās starp divām krāsām. Nedaudz gaišāku un nedaudz tumšāku. Nezinu vai tas ir tikai man , vai brilles neesmu notīrījis , iespējams kodā kaut kur kāda kļūda pieļauta , bet nu par sliktu jau nenāks pačekot. Spoiler policists and ̶t̶e̶o̶y̶ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRealBrutalD Posted March 18, 2020 Author Share Posted March 18, 2020 Atvainojos jau savlaicīgi par dubultpostu , bet nu tā sanāca , ka es arī esmu nesaprašanā par šo : Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
̶t̶e̶o̶y̶ Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Paldies par iesniegto ziņojumu,pirmā problēma ir atrisināta. Runājot par otru,ja pēc veiktām darbībām problēma atkārtosies,tad pievērsīsim lielāku uzmanību tās atrisināšanā. policists 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts