Karloooss Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Pieteikuma Paraugs: (I-DAĻA) Vārds Uzvārds: Jimy Carter Talruņa numurs: 487356 Vecums: 32 Personas kods: 19.01.1988 iepriekšējas darba vietas,kur esat strādājuši: LSB,LSAK. (II-DAĻA)-Kandidatūra/Darba pieredze: Amats uz kuru piesakaties?: Laika ziņu vadītajs Vai Jums ir pieredze jūsu izvēlētajā vakancē?: Jā. Motivācijas vēstule (vismaz 50 vārdi): Mans vārds ir Jimy, man ir 32 gadi un jau 4 no tiem dzīvoju Los Santosa. Nāku no San Fierro, pārnākot uz LS uzsāku patstāvīgu un labu dzīvi. Man ir daudz hobiju piemēram kā fotogrāfēšana, esmu liels auto entuziasts. Pēc manām domām man ir laba personība esmu jauks un izpalīdzīgs, vienmēr visiem vēlu tikai labu! (III-DAĻA)-Cita informācija: Vai jums ir derīgas B kategorijas tiesības?: Jā. Vai jums ir motociklista tiesības?: Jā. Vai jums ir vel kādas citas licenses/tiesibas?: Kuģošanas, zvejošanas. Vai jūs kādreiz esat tikti sodīti?: Ātruma pārkāpšana. (III-DAĻA)-OOC Vārds: Kārlis Vecums: 15 ScreenShots no /history un no /stats: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoreX Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Sveicināts Jimy! Apskatot tavu iesūtīto kandidatūru,vēlos teikt to,ka tā tiek APSTIPRINĀTA Los Santos Ziņu Dienests ar jums sazināsies 24h laikā pa jūsu norādīto talruņa numuru. Veiksmi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts