Gangsters1 Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 - Personālā informācija Pilns vārds un uzvārds -Danzy Bull Dzimums -Vīrietis Dzimšanas datums -Janvaris 1 1994 Dzimšanas vieta -Las Santos Lidosta Vai Jūs esat San Andreas iedzīvotājs? -Ja Deklarētā dzīvesvieta (Lūgums iekļaut pilsētu un štatu, piemēram, 1132 Sun St, Los Santos, San Andreas) -Las Santos LSPDKontaktinformācija (Lūgums iekļaut jūsu tālruņa numuru) -387472Kādas licences/apliecības jūs esat ieguvis? -Vai jūs esat ieguvis kādus sertifikātus? -Iepriekšējā darba pieredze (Lūgums iekļaut darba vietu, amatu, darba devēju un tā kontaktinformāciju) - - Motivācijas vēstule (Ne vairāk kā 100 vārdi) Tadat Labvakar es butu ļoti laipns ja jus mani pieņemtu darba un visu izkaidrotu kas un ka es ari censtos but aktivs un ari LSPD ir mansmiļakais darbs nezinu kpc. Bet ta ir iznacis es jau nakonte velos stradat par LSPD nezinu kpc bet ta ir jo kad biju masiņš jau sapņoju stradat pa Policiju Un ari es asmu jau bijis citos serveros Par LSPD tpc kaut ko jau zinašu no ši Amata. - Out-Of-Character informācija In-Game UCP:Dazny Bull Vai esat kādreiz atveidojis lomuspēli policijas organizācijā? (Jā/Nē):Jā/stats ekrānšāviņš: /history ekrānšāviņš: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunwinds Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS Jūsu CV tiek NORAIDĪTS, jo tas nepārliecināja rekrutēšanas un apmācības divīziju. Cieņā,Los Santos Policijas Departamenta rekrutēšanas un apmācības divīzijas vadība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts