-
Forum Statistics
1.2k
Total Topics3.8k
Total Posts -
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
-
Apakš Forumu Jaunākās
-
0Arhīvs
FPK - PostedIekš tēla informācija Tēla vārds uzvārds: Andrew Williams Tēla iepriekšēja darba vieta: Tālbraucējs Personāža tālākā attīstība pēc mehāniķa spēju iegūšanas?(Ko darīsi? 40 vārdi/minimum): Veikši detalizētu detaļu uzstādīšanu, auto labošanu un krāsošanu. Lai pilsēta būtu vairāk mehāniķi un iedzīvotājiem nebūtu jāgaida ilgajās rindās Atsauce uz uzņēmuma/firmas tēmu: FPK Workshop Tulīt uztaisīšu pieteikumu F3 organizācijai Ārpus tēla informācija: Esmu mehāniķis, ar auto -
1Mehāniķu auto servisa pieprasijumi
Ghostinz - PostedApskatot tavu mehāniķu spēju pieteikumu, esmu nolēmis viņu apstiprināt. Protams in-game pasekošu līdzi tavam roleplay prasmēm vairāk.. Sazinies ar mani in-game ,lai varu tev iedot mehāniķa spējas. ( Jonathan_Blackwood ) -
0Arhīvs
Froy_TheDude - Postedhttps://i.imgur.com/9ylW0vU.png?1 Mehāniķa spēju pieprasījums Iekš tēla informācija Tēla vārds uzvārds : Andre Zaharov Tēla iepriekšējā darba vieta: Preču piegādātājs Atsauce uz tēla dzīvesstāstu(nav obligāts): Personāža tālākā attīstība pēc mehāniķa spēju iegūšanas?(Ko darīsi? 40 vārdi/minimum): Strādāšu vietējā servisā, forsēšu citiem mašīnas, kā arī tām veikšu apkopes un ģenerālo tīrīšanu. Saprotu un pārzinu uzbūvi jebkādā veida tra
-
Recent Status Updates
-
Member Statistics